Nabeschouwing Monza - Lazio (2-2) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 4 mei 2024 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Monza het zaterdag 4 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Lazio (2-2)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Monza en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Ciro Immobile , waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Monza kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Milan Djuric, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette Matías Vecino zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lazio de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Monza nadat Milan Djuric in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Monza - Lazio 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Lazio Doelpunt Ciro Immobile  Lazio 0-1
15' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Mattia Zaccagni Lazio
32' Wissel Lazio Wissel Nicolò Casale voor Mattia Zaccagni Lazio
35' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Nicolò Casale Lazio
45' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Daichi Kamada Lazio
56' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Alessio Romagnoli Lazio
65' Wissel Lazio Wissel Matías Vecino voor Daichi Kamada Lazio
65' Wissel Lazio Wissel Taty Castellanos voor Ciro Immobile  Lazio
65' Wissel Lazio Wissel Danilo Cataldi voor Luis Alberto Lazio
68' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric  Lazio
71' Wissel Monza Wissel Dany Mota voor Georgios Kyriakopoulos Monza
71' Wissel Monza Wissel Jean-Daniel Akpa Akpro voor Valentin Carboni Monza
71' Wissel Monza Wissel Giulio Donati voor Samuele Birindelli Monza
73' Doelpunt Monza Doelpunt Milan Djuric Monza 1-1
75' VAR: Afgekeurd doelpunt Milan Djuric Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Milan Djuric Monza
78' Wissel Monza Wissel Luca Caldirola voor Alessio Zerbin Monza
82' Wissel Lazio Wissel Pedro voor Felipe Anderson Lazio
83' Doelpunt Lazio Doelpunt Matías Vecino Lazio 1-2
86' Wissel Monza Wissel Gianluca Caprari  voor Warren Bondo Monza
95' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Matías Vecino Lazio
92' Doelpunt Monza Doelpunt Milan Djuric met assist van Matteo Pessina  Monza 2-2
96' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Danilo Cataldi Lazio
96' Gele kaart Monza Gele kaart voor Giulio Donati Monza
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Lazio
Opstellingen Monza - Lazio
De opstellingen van Monza en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Monza - Lazio

Monza en Lazio treffen elkaar in de 35e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monza en Lazio in de Serie A vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 2 keer wist de ploeg van Monza te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Monza. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Monza 0
Winst Lazio 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 11e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 7e plaats.