Nabeschouwing Napoli - Hellas Verona (2-1) || Serie A 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Napoli het zondag 4 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Hellas Verona (2-1)

Het Serie A duel tussen Napoli en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 2-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door Diego Coppola, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. Napoli kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Paweł Dawidowicz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette Khvicha Kvaratskhelia zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Napoli de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Piccinini, waardoor Napoli dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Napoli - Hellas Verona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Diego Coppola Hellas Verona
36' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Marco Baroni Hellas Verona
46' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Mário Rui Napoli
52' Wissel Napoli Wissel Pasquale Mazzocchi voor Mário Rui Napoli
54' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Tomas Suslov Hellas Verona
60' Wissel Hellas Verona Wissel Karol Swiderski voor Tijjani Noslin Hellas Verona
62' Wissel Napoli Wissel Jesper Lindstrøm voor Matteo Politano Napoli
62' Wissel Napoli Wissel Cyril Ngonge voor Jens Cajuste Napoli
66' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Jesper Lindstrøm Napoli
72' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Diego Coppola met assist van Tomas Suslov Hellas Verona 0-1
76' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Stanislav Lobotka Napoli
79' Doelpunt Napoli Doelpunt Paweł Dawidowicz met assist van Jesper Lindstrøm Napoli 1-1
81' Wissel Hellas Verona Wissel Rúben Vinagre voor Darko Lazović Hellas Verona
82' Wissel Hellas Verona Wissel Daniel Silva voor Tomas Suslov Hellas Verona
85' Wissel Napoli Wissel Leander Dendoncker voor Stanislav Lobotka Napoli
85' Wissel Hellas Verona Wissel Giangiacomo Magnani voor Diego Coppola Hellas Verona
85' Wissel Napoli Wissel Giacomo Raspadori voor Giovanni Simeone Napoli
86' Wissel Hellas Verona Wissel Elayis Tavsan  voor Ondrej Duda Hellas Verona
87' Doelpunt Napoli Doelpunt Khvicha Kvaratskhelia met assist van Pasquale Mazzocchi Napoli 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Hellas Verona
Opstellingen Napoli - Hellas Verona
De opstellingen van Napoli en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Hellas Verona

Napoli en Hellas Verona treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 12
Winst Hellas Verona 2
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 9e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 17e plaats.