Nabeschouwing Salernitana - Lazio (2-1) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Salernitana het zaterdag 25 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Lazio (2-1)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 2-1 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. Ciro Immobile maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lazio vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Salernitana kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Grigoris Kastanos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette Antonio Candreva zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salernitana de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alessandro Prontera, waardoor Salernitana dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Salernitana - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Manuel Lazzari Lazio
41' Ciro Immobile Lazio
42' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Norbert Gyomber Salernitana
43' Penalty Lazio Penalty Ciro Immobile Lazio 0-1
46' Wissel Salernitana Wissel Matteo Lovato voor Norbert Gyomber Salernitana
53' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Flavius Daniliuc  Salernitana
55' Doelpunt Salernitana Doelpunt Grigoris Kastanos Salernitana 1-1
61' Wissel Salernitana Wissel Mateusz Legowski voor Emil Bohinen  Salernitana
62' Wissel Salernitana Wissel Federico Fazio voor Flavius Daniliuc  Salernitana
62' Wissel Lazio Wissel Elseid Hysaj voor Manuel Lazzari Lazio
62' Wissel Lazio Wissel Pedro voor Mattia Zaccagni Lazio
65' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Filippo Inzaghi Salernitana
66' Doelpunt Salernitana Doelpunt Antonio Candreva met assist van Grigoris Kastanos Salernitana 2-1
69' Wissel Lazio Wissel Gustav Isaksen voor Felipe Anderson Lazio
69' Wissel Lazio Wissel Valentin Castellanos voor Ciro Immobile Lazio
72' Wissel Salernitana Wissel Giulio Maggiore voor Grigoris Kastanos Salernitana
79' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Danilo Cataldi Lazio
81' Wissel Lazio Wissel Matías Vecino voor Danilo Cataldi Lazio
84' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Giulio Maggiore Salernitana
87' Wissel Salernitana Wissel Dylan Bronn  voor Lorenzo Pirola  Salernitana
88' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Federico Fazio Salernitana
94' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Lassana Coulibaly Salernitana
94' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Matías Vecino Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Lazio
Opstellingen Salernitana - Lazio
De opstellingen van Salernitana en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Salernitana - Lazio

Salernitana en Lazio treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salernitana en Lazio in de Serie A vond plaats op 19 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 3 keer wist de ploeg van Salernitana te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Salernitana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Salernitana 1
Winst Lazio 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 20e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 10e plaats.