Nabeschouwing Salernitana - Monza (0-2) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Salernitana het zaterdag 24 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Monza (0-2)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Monza is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 0-2 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Daniel Maldini, waarmee Monza met 0-1 de leiding nam. Monza vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Matteo Pessina op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Monza.

LIVE Salernitana - Monza 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Triantafyllos Pasalidis Salernitana
46' Wissel Monza Wissel Warren Bondo voor Andrea Colpani Monza
48' Gele kaart Monza Gele kaart voor Pablo Marí Monza
61' Wissel Salernitana Wissel Jérôme Boateng voor Konstantinos Manolas Salernitana
61' Wissel Salernitana Wissel Loum Tchaouna voor Shon Weissman Salernitana
63' Gele kaart Monza Gele kaart voor Armando Izzo Monza
67' Wissel Monza Wissel Luca Caldirola voor Pablo Marí Monza
67' Wissel Monza Wissel Daniel Maldini voor Dany Mota Monza
72' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Toma Bašić Salernitana
73' Wissel Salernitana Wissel Boulaye Dia voor Toma Bašić Salernitana
73' Wissel Monza Wissel Georgios Kyriakopoulos voor Armando Izzo Monza
73' Wissel Salernitana Wissel Mateusz Legowski voor Grigoris Kastanos Salernitana
78' Doelpunt Monza Doelpunt Daniel Maldini met assist van Roberto Gagliardini Monza 0-1
82' Wissel Monza Wissel Jean-Daniel Akpa Akpro voor Valentín Carboni Monza
83' Doelpunt Monza Doelpunt Matteo Pessina met assist van Milan Đurić Monza 0-2
87' Wissel Salernitana Wissel Simy voor Antonio Candreva Salernitana
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Monza
Opstellingen Salernitana - Monza
De opstellingen van Salernitana en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Monza zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Salernitana - Monza

Salernitana en Monza treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salernitana en Monza in de Serie A vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monza. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Monza favoriet. 2 keer wist de ploeg van Salernitana te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Salernitana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Salernitana 1
Winst Monza 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 20e positie staat, terwijl we Monza terugvinden op de 11e plaats.