Voorbeschouwing Sassuolo - Empoli (0-0) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 15:00 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Sassuolo het zaterdag 24 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Sassuolo - Empoli 0-0

Vanaf zaterdag 24 februari 2024 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sassuolo - Empoli volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 21 uur, 13 minuten en 22 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Empoli
Opstellingen Sassuolo - Empoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sassuolo - Empoli

Sassuolo en Empoli treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Empoli in de Serie A vond plaats op 26 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 8
Winst Empoli 5
Gelijkspel 0
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 18e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Sassuolo - Empoli Opstelling Sassuolo Opstelling Empoli Live Sassuolo - Empoli Live Sassuolo - Empoli kijken Sassuolo - Empoli kijken Live Sassuolo - Empoli stream Sassuolo - Empoli Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Empoli Uitslag Sassuolo - Empoli Statistieken Sassuolo - Empoli Serie A 2023/2024 Sassuolo - Empoli wedden Sassuolo - Empoli gokken Sassuolo - Empoli Unibet