Nabeschouwing Sassuolo - Torino (1-1) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Sassuolo het zaterdag 10 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Torino (1-1)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Sassuolo en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sassuolo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Andrea Pinamonti. Torino kwam na 9 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Duván Zapata, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sassuolo - Torino 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Andrea Pinamonti met assist van Marcus Pedersen Sassuolo 1-0
9' Doelpunt Torino Doelpunt Duván Zapata met assist van Raoul Bellanova Torino 1-1
20' Wissel Torino Wissel Adam Masina voor Ricardo Rodríguez Torino
33' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Josh Doig Sassuolo
66' Gele kaart Torino Gele kaart voor Matteo Lovato Torino
72' Wissel Sassuolo Wissel Uroš Račić voor Luca Lipani Sassuolo
73' Wissel Sassuolo Wissel Grégoire Defrel voor Nedim Bajrami Sassuolo
73' Wissel Torino Wissel Samuele Ricci voor Ivan Ilić Torino
74' Wissel Torino Wissel David Okereke voor Antonio Sanabria Torino
82' Gele kaart Torino Gele kaart voor Adrien Tamèze Torino
83' Wissel Torino Wissel Saba Sazonov voor Matteo Lovato Torino
83' Wissel Torino Wissel Mërgim Vojvoda voor Raoul Bellanova Torino
89' Wissel Sassuolo Wissel Samuele Mulattieri voor Andrea Pinamonti Sassuolo
90' Gele kaart Torino Gele kaart voor Nikola Vlašić Torino
95' Wissel Sassuolo Wissel Gian Marco Ferrari voor Josh Doig Sassuolo
95' Wissel Sassuolo Wissel Ruan voor Martin Erlic Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Torino
Opstellingen Sassuolo - Torino
De opstellingen van Sassuolo en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Torino

Sassuolo en Torino treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Torino in de Serie A vond plaats op 6 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 9 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sassuolo. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 4
Winst Torino 9
Gelijkspel 8
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 16e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 10e plaats.