Nabeschouwing Torino - Cagliari (0-0) || Serie A 2023/2024

Maandag 21 augustus 2023 - 18:30 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Torino het maandag 21 augustus 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Cagliari (0-0)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Torino en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Torino en Cagliari gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Torino - Cagliari
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
125
69
Gevaarlijke aanvallen
46
38
Passes
447
338
Overtredingen
8
12
Buitenspel
1
2
Corners
8
3
Wissels
5
5
LIVE Torino - Cagliari 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Cagliari
Opstellingen Torino - Cagliari

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Torino - Cagliari

Torino en Cagliari treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Cosso en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Cagliari in de Serie A vond plaats op 27 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Torino 9
Winst Cagliari 8
Gelijkspel 7
Totaal 24

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Torino - Cagliari Opstelling Torino Opstelling Cagliari Live Torino - Cagliari Live Torino - Cagliari kijken Torino - Cagliari kijken Live Torino - Cagliari stream Torino - Cagliari Fox Sports Nabeschouwing Torino - Cagliari Uitslag Torino - Cagliari Statistieken Torino - Cagliari Serie A 2023/2024 Torino - Cagliari wedden Torino - Cagliari gokken Torino - Cagliari Unibet