Nabeschouwing Torino - Fiorentina (0-0) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Torino het zaterdag 2 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Fiorentina (0-0)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Torino en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Samuele Ricci van Torino. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 52e minuut het veld moest verlaten. In de 90e minuut moest Ivan Juric van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Matteo Marchetti een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Torino verder met een speler minder. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Fiorentina, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Fiorentina kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Matteo Marchetti voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Torino - Fiorentina 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Luca Ranieri Fiorentina
8' Gele kaart Torino Gele kaart voor Ivan Juric Torino
9' Wissel Torino Wissel Samuele Ricci voor Ivan Ilić Torino
40' VAR: Afgekeurd doelpunt Duván Zapata Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Duván Zapata Torino
41' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Lucas Beltrán Fiorentina
50' Gele kaart Torino Gele kaart voor Samuele Ricci Torino
51' Gele kaart Torino Gele kaart voor Ivan Juric Torino
52' Tweede gele kaart Torino Tweede gele kaart voor Samuele Ricci Torino
52' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Arthur Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel Antonin Barak voor Lucas Beltrán Fiorentina
46' Wissel Torino Wissel Gvidas Gineitis voor Antonio Sanabria Torino
46' Wissel Fiorentina Wissel Maxime López voor Arthur Fiorentina
54' Wissel Fiorentina Wissel Rolando Mandragora voor Luca Ranieri Fiorentina
68' Wissel Fiorentina Wissel Jonathan Ikoné voor Riccardo Sottil Fiorentina
83' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Antonin Barak Fiorentina
84' Wissel Torino Wissel Pietro Pellegri voor Duván Zapata Torino
85' Wissel Fiorentina Wissel MBala Nzola voor Giacomo Bonaventura Fiorentina
87' Wissel Torino Wissel Saba Sazonov voor Karol Linetty Torino
90' Rode kaart Torino Rode kaart voor Ivan Juric Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Fiorentina
Opstellingen Torino - Fiorentina
De opstellingen van Torino en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Fiorentina

Torino en Fiorentina treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 29 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 14 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Torino. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 5
Winst Fiorentina 14
Gelijkspel 10
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 7e plaats.