Nabeschouwing Torino - Juventus (0-0) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 18:00 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Torino het zaterdag 13 april 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Juventus (0-0)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Torino en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Ivan Juric in de 45e minuut, waardoor Torino met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Torino en Juventus gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Juventus kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Maresca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Torino - Juventus
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
99
92
Gevaarlijke aanvallen
54
27
Passes
393
454
Overtredingen
18
11
Buitenspel
0
1
Corners
6
2
Wissels
3
5
LIVE Torino - Juventus 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Federico Gatti Juventus
49' Gele kaart Torino Gele kaart voor Mërgim Vojvoda Torino
47' Gele kaart Torino Gele kaart voor Samuele Ricci Torino
45' Rode kaart Torino Rode kaart voor Ivan Juric Torino
64' Wissel Juventus Wissel Samuel Iling-Junior voor Filip Kostić Juventus
65' Wissel Juventus Wissel Kenan Yıldız voor Federico Chiesa Juventus
69' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Andrea Cambiaso Juventus
76' Gele kaart Torino Gele kaart voor Karol Linetty Torino
77' Wissel Torino Wissel David Okereke voor Antonio Sanabria Torino
78' Wissel Torino Wissel Valentino Lazaro voor Mërgim Vojvoda Torino
78' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor Federico Gatti Juventus
78' Wissel Juventus Wissel Moise Kean voor Dušan Vlahović   Juventus
85' Wissel Torino Wissel Adam Masina voor Raoul Bellanova Torino
95' Wissel Juventus Wissel Carlos Alcaraz  voor Andrea Cambiaso Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Juventus
Opstellingen Torino - Juventus
De opstellingen van Torino en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Juventus

Torino en Juventus treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Juventus in de Serie A vond plaats op 7 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 21 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Torino. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Torino 1
Winst Juventus 21
Gelijkspel 5
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 9e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Torino - Juventus Opstelling Torino Opstelling Juventus Live Torino - Juventus Live Torino - Juventus kijken Torino - Juventus kijken Live Torino - Juventus stream Torino - Juventus Fox Sports Nabeschouwing Torino - Juventus Uitslag Torino - Juventus Statistieken Torino - Juventus Serie A 2023/2024 Torino - Juventus wedden Torino - Juventus gokken Torino - Juventus Unibet