Nabeschouwing Torino - Lazio (0-2) || Serie A 2023/2024

Donderdag 22 februari 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Torino het donderdag 22 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Lazio (0-2)

Het Serie A duel tussen Torino en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Mattéo Guendouzi, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Lazio vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Danilo Cataldi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut kreeg Mario Gila Fuentes van Lazio voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lazio de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lazio.

LIVE Torino - Lazio 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Torino Gele kaart voor Ivan Ilić Torino
28' Gele kaart Torino Gele kaart voor Karol Linetty Torino
46' Wissel Lazio Wissel Manuel Lazzari voor Elseid Hysaj Lazio
50' Doelpunt Lazio Doelpunt Mattéo Guendouzi met assist van Luis Alberto Lazio 0-1
55' Wissel Lazio Wissel Valentin Castellanos voor Ciro Immobile Lazio
55' Wissel Torino Wissel Samuele Ricci voor Ivan Ilić Torino
56' Doelpunt Lazio Doelpunt Danilo Cataldi met assist van Luis Alberto Lazio 0-2
65' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Mario Gila Fuentes Lazio
72' Gele kaart Torino Gele kaart voor Matteo Lovato Torino
74' Wissel Torino Wissel Pedro voor Gustav Isaksen Torino
75' Wissel Torino Wissel Adrien Tamèze voor Koffi Djidji  Torino
75' Wissel Lazio Wissel Gvidas Gineitis voor Karol Linetty Lazio
79' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor Mario Gila Fuentes Lazio
80' Wissel Lazio Wissel Nicolò Casale voor Luis Alberto Lazio
85' Wissel Torino Wissel Pietro Pellegri voor Adam Masina Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Lazio
Opstellingen Torino - Lazio
De opstellingen van Torino en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Lazio

Torino en Lazio treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Lazio in de Serie A vond plaats op 27 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 12 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Torino. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 5
Winst Lazio 12
Gelijkspel 12
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 8e plaats.