Nabeschouwing Torino - Lecce (2-0) || Serie A 2023/2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 19:00 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Torino het vrijdag 16 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Lecce (2-0)

Het Serie A duel tussen Torino en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Giovanni Ayroldi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Raoul Bellanova, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. In de 70e minuut kreeg Marin Pongracic van Lecce voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lecce de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Torino via een goal van Duván Zapata in de 81e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Torino.

Wedstrijdstatistieken Torino - Lecce
Goals
2
0
Balbezit
60%
40%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
127
75
Gevaarlijke aanvallen
33
18
Passes
503
336
Overtredingen
16
10
Buitenspel
1
0
Corners
5
5
Wissels
5
5
LIVE Torino - Lecce 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Marin Pongracic Lecce
44' Gele kaart Torino Gele kaart voor Koffi Djidji  Torino
50' Doelpunt Torino Doelpunt Raoul Bellanova Torino 1-0
51' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Alexis Blin Lecce
61' Wissel Lecce Wissel Nicola Sansone voor Hamza Rafia Lecce
61' Wissel Torino Wissel Mohamed Kaba voor Alexis Blin Torino
62' Wissel Lecce Wissel Karol Linetty voor Nikola Vlašić Lecce
62' Wissel Torino Wissel Antonio Sanabria voor Pietro Pellegri Torino
70' Tweede gele kaart Lecce Tweede gele kaart voor Marin Pongracic Lecce
74' Wissel Lecce Wissel Ahmed Touba voor Rémi Oudin Lecce
76' Wissel Torino Wissel Mërgim Vojvoda voor Valentino Lazaro Torino
78' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Patrick Dorgu Lecce
79' Wissel Lecce Wissel Antonino Gallo voor Patrick Dorgu Lecce
79' Wissel Lecce Wissel Nikola Krstović voor Roberto Piccoli Lecce
81' Doelpunt Torino Doelpunt Duván Zapata met assist van Mërgim Vojvoda Torino 2-0
88' Wissel Torino Wissel Gvidas Gineitis voor Ivan Ilić Torino
88' Wissel Torino Wissel David Okereke voor Duván Zapata Torino
92' VAR: Afgekeurd doelpunt David Okereke Afgekeurd doelpunt David Okereke Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Lecce
Opstellingen Torino - Lecce
De opstellingen van Torino en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Lecce

Torino en Lecce treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Lecce in de Serie A vond plaats op 28 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Torino 4
Winst Lecce 2
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Torino - Lecce Opstelling Torino Opstelling Lecce Live Torino - Lecce Live Torino - Lecce kijken Torino - Lecce kijken Live Torino - Lecce stream Torino - Lecce Fox Sports Nabeschouwing Torino - Lecce Uitslag Torino - Lecce Statistieken Torino - Lecce Serie A 2023/2024 Torino - Lecce wedden Torino - Lecce gokken Torino - Lecce Unibet