Nabeschouwing Torino - Milan (3-1) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Torino het zaterdag 18 mei 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Milan (3-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Milan is onder leiding van scheidsrechter Ermanno Feliciani geëindigd in een 3-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Duván Zapata, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ivan Ilić  op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Torino, waarmee Ricardo Rodríguez zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ismaël Bennacer  zette Milan even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Ermanno Feliciani toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Torino.

LIVE Torino - Milan 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Torino Doelpunt Duván Zapata met assist van Ricardo Rodríguez Torino 1-0
40' Doelpunt Torino Doelpunt Ivan Ilić  met assist van Raoul Bellanova Torino 2-0
46' Doelpunt Torino Doelpunt Ricardo Rodríguez met assist van Pietro Pellegri Torino 3-0
55' Penalty Milan Penalty Ismaël Bennacer  Milan 3-1
61' Wissel Milan Wissel Rafael Leão voor Noah Okafor Milan
61' Wissel Torino Wissel Mërgim Vojvoda voor Ricardo Rodríguez Torino
65' Wissel Milan Wissel Alessandro Florenzi voor Filippo Terracciano Milan
74' Wissel Torino Wissel Valentino Lazaro voor Raoul Bellanova Torino
74' Wissel Torino Wissel Antonio Sanabria voor Pietro Pellegri Torino
76' Gele kaart Milan Gele kaart voor Fikayo Tomori Milan
77' Wissel Milan Wissel Olivier Giroud voor Yunus Musah Milan
78' Wissel Milan Wissel Tommaso Pobega  voor Ismaël Bennacer  Milan
80' Wissel Torino Wissel Matteo Lovato voor Alessandro Buongiorno Torino
95' Gele kaart Torino Gele kaart voor Samuele Ricci Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Milan
Opstellingen Torino - Milan
De opstellingen van Torino en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Milan

Torino en Milan treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ermanno Feliciani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Milan in de Serie A vond plaats op 26 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 14 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Torino. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 3
Winst Milan 14
Gelijkspel 12
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 2e plaats.