Nabeschouwing Torino - Udinese (1-1) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Torino het zaterdag 23 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Udinese (1-1)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Torino en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door Oier Zarraga, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Torino het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk Ivan Ilić die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Torino - Udinese 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Hassane Kamara Udinese
53' Gele kaart Torino Gele kaart voor Antonio Sanabria Torino
59' Wissel Torino Wissel Mërgim Vojvoda voor Brandon Soppy Torino
71' Wissel Udinese Wissel Kingsley Ehizibue voor Hassane Kamara Udinese
71' Wissel Udinese Wissel Oier Zarraga voor Lazar Samardžić Udinese
75' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Lorenzo Lucca Udinese
75' Wissel Torino Wissel Nemanja Radonjić voor Nikola Vlašić Torino
78' Wissel Udinese Wissel Isaac Success voor Festy Ebosele Udinese
78' Wissel Udinese Wissel Florian Thauvin voor Lorenzo Lucca Udinese
81' Doelpunt Udinese Doelpunt Oier Zarraga met assist van João Ferreira Udinese 0-1
86' Wissel Torino Wissel Yann Karamoh voor Valentino Lazaro Torino
88' Doelpunt Torino Doelpunt Ivan Ilić met assist van Ricardo Rodríguez Torino 1-1
91' Wissel Udinese Wissel Adam Masina voor Sandi Lovrić Udinese
92' Gele kaart Torino Gele kaart voor Mërgim Vojvoda Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Udinese
Opstellingen Torino - Udinese
De opstellingen van Torino en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Udinese

Torino en Udinese treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Udinese in de Serie A vond plaats op 5 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Torino 13
Winst Udinese 11
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 17e plaats.