Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (1-2) || Serie A 2023/2024

Maandag 8 april 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Udinese het maandag 8 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (1-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 1-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Lazar Samardžić, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Hakan Çalhanoğlu  in de 55e minuut zorgde er even later voor dat Inter weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 95e minuut zette Davide Frattesi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Piccinini, waardoor Inter Milan dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Udinese - Inter Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Udinese Doelpunt Lazar Samardžić met assist van Roberto Pereyra Udinese 1-0
48' VAR: Afgekeurd doelpunt Carlos Augusto Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Carlos Augusto Inter
55' Penalty Inter Penalty Hakan Çalhanoğlu  Inter 1-1
62' Wissel Udinese Wissel João Ferreira voor Kingsley Ehizibue Udinese
62' Wissel Udinese Wissel Sandi Lovric voor Lazar Samardžić Udinese
68' Wissel Inter Wissel Matteo Darmian voor Denzel Dumfries Inter
68' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor Henrikh Mkhitaryan Inter
70' Wissel Udinese Wissel Martín Payero voor Oier Zarraga Udinese
70' Wissel Udinese Wissel Jordan Zemura voor Hassane Kamara Udinese
74' Wissel Inter Wissel Alexis Sánchez voor Hakan Çalhanoğlu  Inter
78' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Roberto Pereyra Udinese
81' Wissel Inter Wissel Marko Arnautovic  voor Marcus Thuram Inter
81' Wissel Inter Wissel Tajon Buchanan voor Federico Dimarco Inter
82' Wissel Udinese Wissel Festy Ebosele voor Sandi Lovric Udinese
93' Gele kaart Inter Gele kaart voor Lautaro Martínez  Inter
95' Doelpunt Inter Doelpunt Davide Frattesi Inter 1-2
92' Gele kaart Inter Gele kaart voor Benjamin Pavard Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Inter Milan
Opstellingen Udinese - Inter Milan
De opstellingen van Udinese en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Inter Milan

Udinese en Inter Milan treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 9 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 23 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Udinese. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 7
Winst Inter Milan 23
Gelijkspel 7
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 15e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 1e plaats.