Nabeschouwing Udinese - Monza (0-0) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 15:00 uur



In de Serie A 2023/2024 neemt Udinese het zaterdag 3 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Monza (0-0)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Udinese en Monza geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Udinese en Monza gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Udinese, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alessandro Prontera niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Monza
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
21
3
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
102
94
Gevaarlijke aanvallen
45
21
Passes
423
490
Overtredingen
12
12
Buitenspel
1
0
Corners
7
4
Wissels
4
5
LIVE Udinese - Monza 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Roberto Pereyra Udinese
46' Wissel Monza Wissel Andrea Carboni voor Luca Caldirola Monza
57' Wissel Monza Wissel Valentín Carboni voor Andrea Colpani Monza
57' Wissel Udinese Wissel Kingsley Ehizibue voor Roberto Pereyra Udinese
57' Wissel Monza Wissel Alessio Zerbin voor Samuele Birindelli Monza
60' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Walace Udinese
65' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Kingsley Ehizibue Udinese
68' Wissel Udinese Wissel Lazar Samardžić voor Martín Payero Udinese
68' Wissel Udinese Wissel Hassane Kamara voor Jordan Zemura Udinese
73' Wissel Monza Wissel Pedro Pereira voor Dany Mota Monza
82' Wissel Monza Wissel Armando Izzo voor Danilo DAmbrosio Monza
84' Gele kaart Monza Gele kaart voor Pedro Pereira Monza
88' Wissel Udinese Wissel Brenner voor Florian Thauvin Udinese
93' Gele kaart Monza Gele kaart voor Armando Izzo Monza
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Monza
Opstellingen Udinese - Monza
De opstellingen van Udinese en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Monza zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Monza

Udinese en Monza treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Monza in de Serie A vond plaats op 29 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Monza slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 1
Winst Monza 0
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 17e positie staat, terwijl we Monza terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Udinese - Monza Opstelling Udinese Opstelling Monza Live Udinese - Monza Live Udinese - Monza kijken Udinese - Monza kijken Live Udinese - Monza stream Udinese - Monza Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Monza Uitslag Udinese - Monza Statistieken Udinese - Monza Serie A 2023/2024 Udinese - Monza wedden Udinese - Monza gokken Udinese - Monza Unibet