Nabeschouwing Udinese - Torino (0-2) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Udinese het zaterdag 16 maart 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Torino (0-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Torino is onder leiding van scheidsrechter Andrea Colombo geëindigd in een 0-2 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Duván Zapata, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Torino vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nikola Vlašić op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Torino.

LIVE Udinese - Torino 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Torino Doelpunt Duván Zapata met assist van Mërgim Vojvoda Torino 0-1
31' Wissel Udinese Wissel Kingsley Ehizibue voor Martín Payero Udinese
43' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Walace Udinese
45' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Kingsley Ehizibue Udinese
46' Wissel Udinese Wissel Thomas Kristensen voor João Ferreira Udinese
52' Gele kaart Torino Gele kaart voor Alessandro Buongiorno Torino
53' Doelpunt Torino Doelpunt Nikola Vlašić met assist van Duván Zapata Torino 0-2
57' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Lautaro Giannetti Udinese
58' Wissel Udinese Wissel Jordan Zemura voor Hassane Kamara Udinese
59' Wissel Udinese Wissel Festy Ebosele voor Kingsley Ehizibue Udinese
65' Wissel Torino Wissel Matteo Lovato voor Mërgim Vojvoda Torino
67' Wissel Torino Wissel Antonio Sanabria voor David Okereke Torino
76' Wissel Udinese Wissel Isaac Success voor Roberto Pereyra Udinese
83' Wissel Torino Wissel Valentino Lazaro voor Raoul Bellanova Torino
83' Wissel Torino Wissel Saba Sazonov voor Alessandro Buongiorno Torino
87' Gele kaart Torino Gele kaart voor Saba Sazonov Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Torino
Opstellingen Udinese - Torino
De opstellingen van Udinese en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Torino

Udinese en Torino treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrea Colombo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Torino in de Serie A vond plaats op 23 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 13 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Udinese. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 11
Winst Torino 13
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 13e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 11e plaats.