Nabeschouwing Manisaspor - Konyaspor (0-0) || Super Lig 2005/2006

Zaterdag 13 mei 2006 - 00:00 uur



In de Super Lig 2005/2006 neemt Manisaspor het zaterdag 13 mei 2006 om 00:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor.

Via de Manisaspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manisaspor - Konyaspor (0-0)

De Super Lig 2005/2006 wedstrijd tussen Manisaspor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 0-0 score.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Manisaspor - Konyaspor
LIVE Manisaspor - Konyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manisaspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Manisaspor - Konyaspor
Opstellingen Manisaspor - Konyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Manisaspor - Konyaspor

Manisaspor en Konyaspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2005/2006.

De vorige ontmoeting tussen Manisaspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 17 december 2005 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Manisaspor 0
Winst Konyaspor 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Manisaspor - Konyaspor Opstelling Manisaspor Opstelling Konyaspor Live Manisaspor - Konyaspor Live Manisaspor - Konyaspor kijken Manisaspor - Konyaspor kijken Live Manisaspor - Konyaspor stream Manisaspor - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Manisaspor - Konyaspor Uitslag Manisaspor - Konyaspor Statistieken Manisaspor - Konyaspor Super Lig 2005/2006 Manisaspor - Konyaspor wedden Manisaspor - Konyaspor gokken Manisaspor - Konyaspor Unibet