Nabeschouwing Galatasaray - Sivasspor (2-1) || Super Lig 2008/2009

Zaterdag 30 mei 2009 - 19:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Galatasaray het zaterdag 30 mei 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Galatasaray - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Sivasspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Sivasspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Turan. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Sivasspor dat via H. Tum dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Turan dacht na 82 minuten te scoren voor Galatasaray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Sivasspor
2
1
LIVE Galatasaray - Sivasspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Galatasaray Doelpunt A. Turan Galatasaray
41' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor O. Tuncer Sivasspor
41' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Tum Sivasspor
43' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Topal Galatasaray
46' Wissel Sivasspor Wissel Y. Kamanan voor O. Tuncer Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel M. Aydin voor M. Erdogan Sivasspor
47' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Tum Sivasspor
48' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor K. Sylla Sivasspor
69' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Baros Galatasaray
70' Wissel Sivasspor Wissel M. Kurtulus voor M. Diallo Sivasspor
73' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor H. Kewell Galatasaray
81' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Sözgelmez Sivasspor
82' Doelpunt Galatasaray Doelpunt A. Turan Galatasaray
82' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Turan Galatasaray
83' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Petkovic Sivasspor
86' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Fabio Bilica Sivasspor
87' Wissel Galatasaray Wissel M. Güven voor A. Turan Galatasaray
89' Wissel Galatasaray Wissel U. Ucar voor S. Nonda Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Sivasspor
Opstellingen Galatasaray - Sivasspor

Voorbeschouwing Galatasaray - Sivasspor

Galatasaray en Sivasspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 24 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.