Nabeschouwing Hacettepe - Kocaelispor (0-4) || Super Lig 2008/2009

Vrijdag 29 mei 2009 - 19:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Hacettepe het vrijdag 29 mei 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kocaelispor.

Via de Hacettepe - Kocaelispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hacettepe - Kocaelispor (0-4)

Het Super Lig duel tussen Hacettepe en Kocaelispor is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Kocaelispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 60e minuut dacht Kocaelispor op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Huseynov. Helaas voor Kocaelispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Kocaelispor dat via E. Onder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. U. Dasdemir dacht na 87 minuten te scoren voor Kocaelispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Kocaelispor via C. Vergül, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hacettepe - Kocaelispor
LIVE Hacettepe - Kocaelispor 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hacettepe - Kocaelispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Hacettepe Gele kaart voor O. Coskun Hacettepe
50' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor P. Nzekou Kocaelispor
55' Wissel Kocaelispor Wissel C. Vergül voor B. Samanci Kocaelispor
60' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt R. Huseynov Kocaelispor
64' Wissel Kocaelispor Wissel U. Dasdemir voor M. Hacioglu Kocaelispor
68' Wissel Hacettepe Wissel R. Guler voor S. Yapici Hacettepe
79' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt E. Onder Kocaelispor
81' Wissel Kocaelispor Wissel M. Öztonga voor R. Huseynov Kocaelispor
84' Wissel Hacettepe Wissel S. Firat voor S. Sahin Hacettepe
85' Wissel Hacettepe Wissel B. Yilmaztas voor S. Dag Hacettepe
87' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt U. Dasdemir Kocaelispor
90' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt C. Vergül Kocaelispor
Video hoogtepunten en samenvatting Hacettepe - Kocaelispor
Opstellingen Hacettepe - Kocaelispor

Voorbeschouwing Hacettepe - Kocaelispor

Hacettepe en Kocaelispor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Hacettepe en Kocaelispor in de Super Lig vond plaats op 25 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kocaelispor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kocaelispor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hacettepe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hacettepe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.