Nabeschouwing Ankaragücü - Trabzonspor (1-0) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 1 mei 2010 - 15:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Ankaragücü het zaterdag 1 mei 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor.

Via de Ankaragücü - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Trabzonspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en Trabzonspor is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ankaragücü. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Ankaragücü op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Vittek. Helaas voor Ankaragücü werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - Trabzonspor
1
0
LIVE Ankaragücü - Trabzonspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt R. Vittek Ankaragücü
31' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor R. Song Trabzonspor
36' Wissel Ankaragücü Wissel I. Parlak voor R. Vittek Ankaragücü
42' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Baytar Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Alanzinho voor R. Kaçar Trabzonspor
60' Wissel Trabzonspor Wissel G. Colman voor D. Gabric Trabzonspor
63' Wissel Ankaragücü Wissel A. Kocak voor M. Cakir Ankaragücü
65' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor M. Hanifi Ankaragücü
73' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor B. Yilmaz Trabzonspor
74' Wissel Ankaragücü Wissel K. Soylemezgiller voor M. Hanifi Ankaragücü
78' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor J. Rothen Ankaragücü
82' Wissel Trabzonspor Wissel C. Gülselam voor S. Badur Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Trabzonspor
Opstellingen Ankaragücü - Trabzonspor

Voorbeschouwing Ankaragücü - Trabzonspor

Ankaragücü en Trabzonspor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 6 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 6 keer wist de ploeg van Ankaragücü te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Ankaragücü. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.