Nabeschouwing Diyarbakirspor - Besiktas (1-3) || Super Lig 2009/2010

Zondag 2 mei 2010 - 19:00 uur



In de Super Lig 2009/2010 neemt Diyarbakirspor het zondag 2 mei 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas.

Via de Diyarbakirspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Diyarbakirspor - Besiktas (1-3)

Het Super Lig duel tussen Diyarbakirspor en Besiktas is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Toraman. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Diyarbakirspor dat via Thierry Fidjeu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Cetin dacht na 67 minuten te scoren voor Beşiktaş, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Beşiktaş via R. Tello, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Diyarbakirspor - Besiktas
Goals
1
3
LIVE Diyarbakirspor - Besiktas 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Diyarbakirspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt I. Toraman Beşiktaş
48' Doelpunt Diyarbakirspor Doelpunt Thierry Fidjeu Diyarbakirspor
61' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor E. Yavuz Diyarbakirspor
65' Wissel Diyarbakirspor Wissel E. Senturk voor E. Gunes Diyarbakirspor
67' Eigen doelpunt Beşiktaş Eigen doelpunt A. Cetin Beşiktaş
77' Wissel Diyarbakirspor Wissel U. Bayraktar voor B. Karaduman Diyarbakirspor
81' Wissel Beşiktaş Wissel U. Inceman voor N. Uysal Beşiktaş
83' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Tello Beşiktaş
86' Wissel Beşiktaş Wissel I. Kas voor R. Tello Beşiktaş
86' Wissel Beşiktaş Wissel S. Ozkan voor N. Kahveci Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Diyarbakirspor - Besiktas
Opstellingen Diyarbakirspor - Besiktas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Diyarbakirspor - Besiktas

Diyarbakirspor en Besiktas treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Diyarbakirspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 4 december 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 1 keer wist de ploeg van Diyarbakirspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Diyarbakirspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Diyarbakirspor 0
Winst Besiktas 1
Gelijkspel 2
Totaal 3
Tags
Diyarbakirspor - Besiktas Opstelling Diyarbakirspor Opstelling Besiktas Live Diyarbakirspor - Besiktas Live Diyarbakirspor - Besiktas kijken Diyarbakirspor - Besiktas kijken Live Diyarbakirspor - Besiktas stream Diyarbakirspor - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Diyarbakirspor - Besiktas Uitslag Diyarbakirspor - Besiktas Statistieken Diyarbakirspor - Besiktas Super Lig 2009/2010 Diyarbakirspor - Besiktas wedden Diyarbakirspor - Besiktas gokken Diyarbakirspor - Besiktas Unibet