Nabeschouwing Galatasaray - Antalyaspor (1-2) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 8 mei 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Galatasaray het zaterdag 8 mei 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ali Sami Yen Stadyumu in Istanbul.

Via de Galatasaray - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Antalyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Antalyaspor is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 65e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Ayhan. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Antalyaspor dat via M. Gökçek dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Cihan dacht na 90 minuten te scoren voor Antalyaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Antalyaspor
1
2
LIVE Galatasaray - Antalyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Y. Ayhan Antalyaspor
59' Wissel Galatasaray Wissel M. Sarp voor E. Çolak Galatasaray
65' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt Y. Ayhan Galatasaray
66' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Gökçek Antalyaspor
74' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Sarioglu Galatasaray
77' Wissel Galatasaray Wissel G. dos Santos voor A. Turan Galatasaray
77' Wissel Antalyaspor Wissel K. Ozturk voor E. Arslan Antalyaspor
90' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt V. Cihan Antalyaspor
90' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor H. Balta Galatasaray
90' Wissel Galatasaray Wissel E. Asik voor H. Balta Galatasaray
90' Wissel Antalyaspor Wissel V. Cihan voor A. Zitouni Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Antalyaspor
Opstellingen Galatasaray - Antalyaspor

Voorbeschouwing Galatasaray - Antalyaspor

Galatasaray en Antalyaspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 11 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.