Nabeschouwing Karabükspor - Besiktas (1-1) || Super Lig 2011/2012

Vrijdag 6 april 2012 - 19:00 uur



In de Super Lig 2011/2012 neemt Karabükspor het vrijdag 6 april 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı (Karabük) in Karabük.

Via de Karabükspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Besiktas (1-1)

De Super Lig 2011/2012 wedstrijd tussen Karabükspor en Besiktas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Wedstrijdstatistieken Karabükspor - Besiktas
Goals
1
1
LIVE Karabükspor - Besiktas 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Besiktas
Opstellingen Karabükspor - Besiktas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Karabükspor - Besiktas

Karabükspor en Besiktas treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Karabükspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 22 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 2 keer wist de ploeg van Karabükspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Karabükspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Karabükspor 0
Winst Besiktas 2
Gelijkspel 1
Totaal 3
Tags
Karabükspor - Besiktas Opstelling Karabükspor Opstelling Besiktas Live Karabükspor - Besiktas Live Karabükspor - Besiktas kijken Karabükspor - Besiktas kijken Live Karabükspor - Besiktas stream Karabükspor - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Karabükspor - Besiktas Uitslag Karabükspor - Besiktas Statistieken Karabükspor - Besiktas Super Lig 2011/2012 Karabükspor - Besiktas wedden Karabükspor - Besiktas gokken Karabükspor - Besiktas Unibet