Nabeschouwing Balıkesirspor - Gaziantepspor (1-1) || Super Lig 2014/2015

Vrijdag 29 mei 2015 - 19:00 uur



In de Super Lig 2014/2015 neemt Balıkesirspor het vrijdag 29 mei 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Balıkesir Atatürk Stadyumu in Balıkesir.

Via de Balıkesirspor - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Balıkesirspor - Gaziantepspor (1-1)

De Super Lig 2014/2015 wedstrijd tussen Balıkesirspor en Gaziantepspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Wedstrijdstatistieken Balıkesirspor - Gaziantepspor
Goals
1
1
LIVE Balıkesirspor - Gaziantepspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Balıkesirspor - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Balıkesirspor - Gaziantepspor
Opstellingen Balıkesirspor - Gaziantepspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Balıkesirspor - Gaziantepspor

Balıkesirspor en Gaziantepspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Balıkesirspor en Gaziantepspor in de Super Lig vond plaats op 24 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gaziantepspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gaziantepspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Balıkesirspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Balıkesirspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Balıkesirspor 0
Winst Gaziantepspor 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Balıkesirspor - Gaziantepspor Opstelling Balıkesirspor Opstelling Gaziantepspor Live Balıkesirspor - Gaziantepspor Live Balıkesirspor - Gaziantepspor kijken Balıkesirspor - Gaziantepspor kijken Live Balıkesirspor - Gaziantepspor stream Balıkesirspor - Gaziantepspor Fox Sports Nabeschouwing Balıkesirspor - Gaziantepspor Uitslag Balıkesirspor - Gaziantepspor Statistieken Balıkesirspor - Gaziantepspor Super Lig 2014/2015 Balıkesirspor - Gaziantepspor wedden Balıkesirspor - Gaziantepspor gokken Balıkesirspor - Gaziantepspor Unibet