Nabeschouwing Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor (1-3) || Super Lig 2014/2015

Vrijdag 29 mei 2015 - 19:00 uur



In de Super Lig 2014/2015 neemt Eskişehirspor het vrijdag 29 mei 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Eskişehir Atatürk Stadyumu in Eskişehir.

Via de Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Eskişehirspor en Akhisar Belediyespor is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor
Goals
1
3
LIVE Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor

Eskişehirspor en Akhisar Belediyespor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Eskişehirspor en Akhisar Belediyespor in de Super Lig vond plaats op 24 januari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Eskişehirspor als Akhisar Belediyespor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Eskişehirspor 1
Winst Akhisar Belediyespor 1
Gelijkspel 3
Totaal 5
Tags
Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Opstelling Eskişehirspor Opstelling Akhisar Belediyespor Live Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Live Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor kijken Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor kijken Live Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor stream Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Fox Sports Nabeschouwing Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Uitslag Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Statistieken Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Super Lig 2014/2015 Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor wedden Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor gokken Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor Unibet