Nabeschouwing Alanyaspor - Galatasaray (2-3) || Super Lig 2016/2017

Maandag 29 mei 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Alanyaspor het maandag 29 mei 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Galatasaray (2-3)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Bruma, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Gumus op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut wist Alanyaspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. Love.

Na 28 minuten werd de voorsprong voor Galatasaray vergroot nadat S. Gumus de 1-3 wist te scoren. In de 76e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Alanyaspor speler V. Love.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Alanyaspor - Galatasaray 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Bruma met assist van W. Sneijder Galatasaray 0-1
17' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Gumus Galatasaray 0-2
23' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt V. Love met assist van F. NSakala Alanyaspor 1-2
28' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Gumus met assist van M. Linnes Galatasaray 1-3
30' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor J. Fernandes Alanyaspor
34' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor W. Sneijder Galatasaray
38' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor V. Love Alanyaspor
61' Wissel Galatasaray Wissel Josue voor W. Sneijder Galatasaray
61' Wissel Galatasaray Wissel G. Rodrigues voor S. Gumus Galatasaray
66' Wissel Alanyaspor Wissel B. Emir voor D. Candeias Alanyaspor
66' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Tzavellas Alanyaspor
67' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Sarioglu Galatasaray
75' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Calik Galatasaray
76' Penalty Alanyaspor Penalty V. Love Alanyaspor 2-3
77' Wissel Alanyaspor Wissel E. Nefiz voor D. Lazic Alanyaspor
77' Wissel Alanyaspor Wissel C. Alkilic voor J. Fernandes Alanyaspor
87' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor G. Rodrigues Galatasaray
90' Wissel Galatasaray Wissel E. Derdiyok voor L. Podolski Galatasaray
90' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
90' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Bruma Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Galatasaray
Opstellingen Alanyaspor - Galatasaray

Voorbeschouwing Alanyaspor - Galatasaray

Alanyaspor en Galatasaray treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 25 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 1 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Alanyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.