Nabeschouwing Galatasaray - Konyaspor (2-1) || Super Lig 2016/2017

Zaterdag 3 juni 2017 - 16:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Galatasaray het zaterdag 3 juni 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Konyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Ozkahya geëindigd in een 2-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door S. Gumus, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Konyaspor kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Ay, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette S. Gumus zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Galatasaray de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halis Ozkahya, waardoor Galatasaray dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Galatasaray - Konyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor L. Podolski Galatasaray
35' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Gumus met assist van L. Podolski Galatasaray 1-0
46' Wissel Galatasaray Wissel Josue voor W. Sneijder Galatasaray
56' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor V. Findikli Konyaspor
63' Doelpunt Konyaspor Doelpunt S. Ay Konyaspor 1-1
64' Wissel Konyaspor Wissel R. Bajic voor M. Fofana Konyaspor
64' Wissel Konyaspor Wissel D. Milosevic voor M. K. Mbamba Konyaspor
67' Wissel Galatasaray Wissel Y. Oztekin voor L. Podolski Galatasaray
77' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Gumus met assist van M. Linnes Galatasaray 2-1
81' Wissel Konyaspor Wissel B. Douglas voor I. Hora Konyaspor
88' Wissel Galatasaray Wissel E. Derdiyok voor S. Gumus Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Konyaspor
Opstellingen Galatasaray - Konyaspor

Voorbeschouwing Galatasaray - Konyaspor

Galatasaray en Konyaspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Ozkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 14 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.