Nabeschouwing Gaziantepspor - Besiktas (0-4) || Super Lig 2016/2017

Zondag 28 mei 2017 - 18:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gaziantepspor het zondag 28 mei 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Arena in Gaziantep.

Via de Gaziantepspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Besiktas (0-4)

Het Super Lig duel tussen Gaziantepspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-4 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Babel. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Beşiktaş dat via O. Özyakup dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mete Kalkavan. Talisca dacht na 66 minuten te scoren voor Beşiktaş, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Beşiktaş via Talisca, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mete Kalkavan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

LIVE Gaziantepspor - Besiktas 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Babel met assist van O. Özyakup Beşiktaş
19' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor M. Nizam Gaziantepspor
39' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt O. Özyakup met assist van R. Babel Beşiktaş
51' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor E. Kangwa Gaziantepspor
60' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor C. Tosun Beşiktaş
61' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Koçaklı voor B. Yardımcı Gaziantepspor
66' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Talisca Beşiktaş
75' Wissel Gaziantepspor Wissel D. Kılıç voor Ä. Ben-Hatira Gaziantepspor
76' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Talisca Beşiktaş
77' Wissel Beşiktaş Wissel D. Ba voor V. Aboubakar Beşiktaş
83' Wissel Beşiktaş Wissel C. Erkin voor O. Özyakup Beşiktaş
84' Wissel Gaziantepspor Wissel S. Bakan voor M. Fatau Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Besiktas
Opstellingen Gaziantepspor - Besiktas

Voorbeschouwing Gaziantepspor - Besiktas

Gaziantepspor en Besiktas treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gaziantepspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 24 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 12 keer wist de ploeg van Gaziantepspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Gaziantepspor. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.