Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (1-2) || Super Lig 2016/2017

Maandag 22 mei 2017 - 19:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Gençlerbirliği het maandag 22 mei 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (1-2)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Umit Ozturk geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 47e minuut dacht Gençlerbirliği op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Şahin. Helaas voor Gençlerbirliği werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Fenerbahçe dat via R. van Persie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Umit Ozturk. R. van Persie dacht na 75 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Umit Ozturk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Gençlerbirliği - Fenerbahçe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Khalili Gençlerbirliği
27' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Sow Fenerbahçe
30' Wissel Gençlerbirliği Wissel C. Matei voor A. Khalili Gençlerbirliği
34' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Potuk Fenerbahçe
47' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt S. Şahin Gençlerbirliği
49' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt R. van Persie met assist van J. Lens Fenerbahçe
62' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Topal Fenerbahçe
65' Wissel Gençlerbirliği Wissel U. Çiftçi voor T. Rantie Gençlerbirliği
75' Penalty Fenerbahçe Penalty R. van Persie Fenerbahçe
76' Wissel Gençlerbirliği Wissel V. Muriqi voor M. Duruer Gençlerbirliği
79' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Emenike voor R. van Persie Fenerbahçe
80' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor J. Lens Fenerbahçe
83' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Souza Fenerbahçe
83' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Şen voor J. Lens Fenerbahçe
90' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Stoch voor A. Potuk Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Fenerbahçe
Opstellingen Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Gençlerbirliği en Fenerbahçe treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Umit Ozturk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 19 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 17 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.