Nabeschouwing Karabükspor - Kayserispor (2-2) || Super Lig 2016/2017

Zondag 28 mei 2017 - 15:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Karabükspor het zondag 28 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Kayserispor (2-2)

De Super Lig 2016/2017 wedstrijd tussen Karabükspor en Kayserispor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 12e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van U. Bulut. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Karabükspor dat via S. Deliktaş dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bulent Birincioglu. D. Türüç dacht na 49 minuten te scoren voor Kayserispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Karabükspor via M. Yatabaré, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Bulent Birincioglu voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Karabükspor - Kayserispor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Kayserispor Doelpunt U. Bulut met assist van E. Kaş Kayserispor
40' Wissel Karabükspor Wissel İ. Doğan voor P. Papp Karabükspor
47' Doelpunt Karabükspor Doelpunt S. Deliktaş met assist van C. Gülselam Karabükspor
49' Doelpunt Kayserispor Doelpunt D. Türüç met assist van E. Kaş Kayserispor
59' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. Mabiala Kayserispor
64' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor B. Başdaş Karabükspor
64' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor C. Gülselam Karabükspor
64' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor R. Lawal Kayserispor
64' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor D. Türüç Kayserispor
72' Wissel Kayserispor Wissel Ryan Mendes voor G. Vural Kayserispor
73' Wissel Karabükspor Wissel Y. Seleznyov voor A. Biyogo Poko Karabükspor
82' Wissel Kayserispor Wissel L. NGuémo voor S. Sow Kayserispor
84' Wissel Kayserispor Wissel Silvestre Varela voor R. Lawal Kayserispor
86' Doelpunt Karabükspor Doelpunt M. Yatabaré met assist van İ. Doğan Karabükspor
86' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor M. Yatabaré Karabükspor
86' Wissel Karabükspor Wissel M. Yatabaré voor A. Bliznichenko Karabükspor
90' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor L. NGuémo Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Kayserispor
Opstellingen Karabükspor - Kayserispor

Voorbeschouwing Karabükspor - Kayserispor

Karabükspor en Kayserispor treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bulent Birincioglu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Karabükspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 25 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Karabükspor als Kayserispor wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.