Nabeschouwing Konyaspor - Karabükspor (3-0) || Super Lig 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 15:00 uur

In de Super Lig 2016/2017 neemt Konyaspor het zondag 21 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Karabükspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Torku Arena in Konya.

Via de Konyaspor - Karabükspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Karabükspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Karabükspor is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardesler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Konyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bajić. Helaas voor Konyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Konyaspor dat via Ö. Şahiner dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Arda Kardesler. A. Hora dacht na 92 minuten te scoren voor Konyaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Arda Kardesler voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

LIVE Konyaspor - Karabükspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Karabükspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Konyaspor Doelpunt R. Bajić met assist van N. Skubic Konyaspor
27' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner met assist van R. Bajić Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel A. Çamdalı voor J. Jønsson Konyaspor
46' Wissel Karabükspor Wissel K. Zengin voor D. Nounkeu Karabükspor
46' Wissel Karabükspor Wissel A. Bliznichenko voor E. Zec Karabükspor
59' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor P. Papp Karabükspor
70' Wissel Karabükspor Wissel S. Deliktaş voor Y. Seleznyov Karabükspor
80' Wissel Konyaspor Wissel A. Hora voor Ö. Şahiner Konyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel M. Mbamba voor A. Turan Konyaspor
92' Doelpunt Konyaspor Doelpunt A. Hora met assist van M. Mbamba Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Karabükspor
Opstellingen Konyaspor - Karabükspor

Voorbeschouwing Konyaspor - Karabükspor

Konyaspor en Karabükspor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardesler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Karabükspor in de Super Lig vond plaats op 18 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Konyaspor als Karabükspor wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.