Nabeschouwing Besiktas - Sivasspor (5-1) || Super Lig 2017/2018

Zaterdag 19 mei 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Besiktas het zaterdag 19 mei 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Sivasspor (5-1)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 5-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Talisca, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Larin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Sivasspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Arslan.

In de 66e minuut werd D. Ndinga van Sivasspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sivasspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 74 minuten werd de voorsprong voor Beşiktaş vergroot nadat C. Larin de 3-1 wist te scoren. In de 76e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het C. Larin die namens Beşiktaş het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 86e minuut was het Beşiktaş dat via R. Babel de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bülent Yildirim bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Besiktas - Sivasspor 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Talisca met assist van R. Babel Beşiktaş 1-0
45' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Larin Beşiktaş
48' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Robinho Sivasspor
50' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van A. Talisca Beşiktaş 2-0
54' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Arslan Sivasspor 2-1
55' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Medel Beşiktaş
62' Wissel Sivasspor Wissel T. Bifouma voor A. Kone Sivasspor
64' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor J. Lens Beşiktaş
65' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor D. Ndinga Sivasspor
66' Rode kaart Sivasspor Rode kaart voor D. Ndinga Sivasspor
71' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Kilinc Sivasspor
74' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van T. Arslan Beşiktaş 3-1
75' Wissel Sivasspor Wissel M. Demir voor Robinho Sivasspor
76' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van A. Talisca Beşiktaş 4-1
77' Wissel Beşiktaş Wissel F. Aksoy voor O. Ozyakup Beşiktaş
79' Wissel Sivasspor Wissel M. Yandas voor S. Rybalka Sivasspor
81' Wissel Beşiktaş Wissel G. Tore voor C. Larin Beşiktaş
86' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Babel met assist van A. Talisca Beşiktaş 5-1
93' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Sivasspor
Opstellingen Besiktas - Sivasspor

Voorbeschouwing Besiktas - Sivasspor

Besiktas en Sivasspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 23 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 11
Winst Sivasspor 7
Gelijkspel 5
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 4e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 7e plaats.