Nabeschouwing Bursaspor - Trabzonspor (1-3) || Super Lig 2017/2018

Zondag 13 mei 2018 - 15:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Bursaspor het zondag 13 mei 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu in Bursa.

Via de Bursaspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Trabzonspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 1-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. NDoye, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Yazici op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee O. Sahan zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 43 minuten deed M. Sow iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Bursaspor werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Bursaspor echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. Trabzonspor kreeg een penalty toegewezen in de 90e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond D. NDoye die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-3 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Trabzonspor.

LIVE Bursaspor - Trabzonspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt D. NDoye met assist van J. Pereira Trabzonspor 0-1
20' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Yazici met assist van D. NDoye Trabzonspor 0-2
32' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Sahan Trabzonspor
33' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Abdullahi Bursaspor
39' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt O. Sahan met assist van A. Omur Trabzonspor 0-3
42' Wissel Bursaspor Wissel S. Bakis voor E. Tasdemir Bursaspor
43' Doelpunt Bursaspor Doelpunt M. Sow met assist van Y. Erdogan Bursaspor 1-3
46' Wissel Bursaspor Wissel R. Faty voor O. Atasayar Bursaspor
70' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Omur Trabzonspor
74' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor R. Faty Bursaspor
79' Wissel Trabzonspor Wissel J. Sosa voor O. Sahan Trabzonspor
83' Wissel Bursaspor Wissel J. Bostock voor W. Troost-Ekong Bursaspor
86' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Bero Trabzonspor
88' Wissel Trabzonspor Wissel B. Artarslan voor Y. Yazici Trabzonspor
90' Penalty gemist Trabzonspor Penalty gemist D. NDoye Trabzonspor
93' Wissel Trabzonspor Wissel H. Turkmen voor A. Omur Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Bursaspor - Trabzonspor
Opstellingen Bursaspor - Trabzonspor

Voorbeschouwing Bursaspor - Trabzonspor

Bursaspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bursaspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 16 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 10 keer wist de ploeg van Bursaspor te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Bursaspor. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bursaspor 6
Winst Trabzonspor 10
Gelijkspel 7
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 11e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 5e plaats.