Nabeschouwing Karabükspor - Fenerbahçe (0-7) || Super Lig 2017/2018

Maandag 14 mei 2018 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Karabükspor het maandag 14 mei 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı in Karabük.

Via de Karabükspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Karabükspor - Fenerbahçe (0-7)

Het Super Lig duel tussen Karabükspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 0-7 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Kravchenko zette Fenerbahçe op een 0-1 voorsprong in de 2e minuut van de wedstrijd. Fenerbahçe vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fernandao op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee Fernandao zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fenerbahçe geen gas terug, waardoor in de 38e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Chahechouhe. De 0-5 voor Fenerbahçe volgde even later in de 47e minuut nadat R. Soldado namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 77e minuut was het N. Dirar van Fenerbahçe wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Namens Fenerbahçe mocht V. Janssen in de 95e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 0-7.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hüseyin Göçek bij een 0-7 eindstand in het voordeel van Fenerbahçe, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Karabükspor - Fenerbahçe 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Karabükspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt Fenerbahçe Eigen doelpunt A. Kravchenko Fenerbahçe 0-1
12' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Skrtel Fenerbahçe
20' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fernandao met assist van R. Soldado Fenerbahçe 0-2
23' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor H. Kage Karabükspor
29' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Fernandao met assist van H. A. Kaldirim Fenerbahçe 0-3
38' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Chahechouhe met assist van R. Soldado Fenerbahçe 0-4
47' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt R. Soldado met assist van Fernandao Fenerbahçe 0-5
59' Wissel Karabükspor Wissel A. Karadayi voor C. Ozdemir Karabükspor
66' Wissel Fenerbahçe Wissel N. Dirar voor Fernandao Fenerbahçe
66' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Janssen voor R. Soldado Fenerbahçe
68' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Dirar Fenerbahçe
73' Wissel Karabükspor Wissel Y. Akbulut voor M. Akin Karabükspor
77' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt N. Dirar met assist van A. Chahechouhe Fenerbahçe 0-6
78' Wissel Karabükspor Wissel O. Yilmaz voor H. Kage Karabükspor
80' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor Y. Akbulut Karabükspor
83' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Valbuena voor A. Chahechouhe Fenerbahçe
95' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Janssen Fenerbahçe 0-7
Video hoogtepunten en samenvatting Karabükspor - Fenerbahçe
Opstellingen Karabükspor - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Karabükspor - Fenerbahçe

Karabükspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Karabükspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 18 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 9 keer wist de ploeg van Karabükspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Karabükspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Karabükspor 4
Winst Fenerbahçe 9
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Karabükspor op een 18e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 4e plaats.