Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe (3-0) || Super Lig 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 9 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe (3-0)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 3-0 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Bokila, waarmee Akhisar Belediyespor met 1-0 de leiding nam. Akhisar Belediyespor vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Manu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Regattin van Akhisar Belediyespor die de 3-0 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bülent Yildirim, waardoor Akhisar Belediyespor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt J. Bokila Akhisar Belediyespor 1-0
33' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Hélder Barbosa Akhisar Belediyespor
57' Wissel Fenerbahçe Wissel Y. Benzia voor Ş. Özbayraklı Fenerbahçe
69' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel E. Manu voor J. Bokila Akhisar Belediyespor
69' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Josué Akhisar Belediyespor
70' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Regattin voor O. Ayık Akhisar Belediyespor
78' Wissel Fenerbahçe Wissel İ. Köybaşı voor M. Topal Fenerbahçe
82' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt E. Manu met assist van G. Vural Akhisar Belediyespor 2-0
86' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel K. Keleş voor Hélder Barbosa Akhisar Belediyespor
93' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Y. Benzia Fenerbahçe
94' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt A. Regattin met assist van Josué Akhisar Belediyespor 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe

Akhisar Belediyespor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 4 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhisar Belediyespor. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 6 keer wist de ploeg van Akhisar Belediyespor te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Akhisar Belediyespor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Akhisar Belediyespor 5
Winst Fenerbahçe 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 16e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 14e plaats.