Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Yeni Malatyaspor (0-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 5 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Yeni Malatyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 0-2 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Miguel Lopes zette Yeni Malatyaspor op een 0-1 voorsprong in de 50e minuut van de wedstrijd. In de 61e minuut was het Yeni Malatyaspor dat via B. Kısa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Hüseyin Göçek.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Yeni Malatyaspor uiteindelijk een bescheiden 0-2 overwinning wist te boeken.

LIVE Akhisar Belediyespor - Yeni Malatyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Donald Yeni Malatyaspor
34' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Miguel Lopes Akhisar Belediyespor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildız voor M. Donald Yeni Malatyaspor
50' Eigen doelpunt Yeni Malatyaspor Eigen doelpunt Miguel Lopes Yeni Malatyaspor 0-1
54' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel M. Lukač voor F. Öztürk Akhisar Belediyespor
61' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt B. Kısa Yeni Malatyaspor
66' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel T. Bifouma voor D. Aleksić Akhisar Belediyespor 0-2
71' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel J. Bokila voor Z. Yavru Yeni Malatyaspor
79' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Ö. Şişmanoğlu T. Bifouma Yeni Malatyaspor
81' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Kamara voor Akhisar Belediyespor
81' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Serginho B. Kısa Yeni Malatyaspor
84' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Büyük voor Yeni Malatyaspor
89' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor D. Aleksić Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Yeni Malatyaspor

Akhisar Belediyespor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 3 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 3 duels tussen Akhisar Belediyespor en Yeni Malatyaspor eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Akhisar Belediyespor 0
Winst Yeni Malatyaspor 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 18e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 7e plaats.