Nabeschouwing Alanyaspor - Antalyaspor (0-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 15:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Alanyaspor het zondag 21 oktober 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Antalyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door S. Doukara, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. In de 71e minuut kreeg P. Cissé van Alanyaspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Alanyaspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Antalyaspor.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Antalyaspor
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
0
3
Aanvallen
103
114
Gevaarlijke aanvallen
80
67
Passes
444
322
Overtredingen
15
14
Buitenspel
2
5
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Alanyaspor - Antalyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Doukara met assist van Maicon Antalyaspor 0-1
46' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernándes voor L. Villafáñez Alanyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel Djalma voor C. Gülselam Alanyaspor
63' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor P. Cissé Alanyaspor
71' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor R. Boffin Antalyaspor
71' Tweede gele kaart Alanyaspor Tweede gele kaart voor P. Cissé Alanyaspor
73' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Y. Kurtuluş Antalyaspor
73' Wissel Antalyaspor Wissel M. Erdinç voor Y. Kurtuluş Antalyaspor
81' Wissel Antalyaspor Wissel S. Özkan voor D. Sinik Antalyaspor
85' Wissel Alanyaspor Wissel Bobô voor Baiano Alanyaspor
85' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Maicon Antalyaspor
89' Wissel Antalyaspor Wissel Z. Yıldırım voor S. Doukara Antalyaspor
91' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Chico Antalyaspor
92' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Maniatis Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Antalyaspor
Opstellingen Alanyaspor - Antalyaspor
De opstellingen van Alanyaspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Wissels Antalyaspor
# Speler Pos.
35 Ferhat Kaplan K
24 Salih Dursun V
77 Musa Nizam V
95 Bahadır Öztürk V
4 Osman Çelik M
21 Serdar Özkan M
29 Olcan Adın M
7 Zeki Yıldırım M
22 Harun Alpsoy M
66 Mevlüt Erdinç A
Voorbeschouwing Alanyaspor - Antalyaspor

Alanyaspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 18 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Alanyaspor als Antalyaspor wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 2
Winst Antalyaspor 2
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 10e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Alanyaspor - Antalyaspor Opstelling Alanyaspor Opstelling Antalyaspor Live Alanyaspor - Antalyaspor Live Alanyaspor - Antalyaspor kijken Alanyaspor - Antalyaspor kijken Live Alanyaspor - Antalyaspor stream Alanyaspor - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Antalyaspor Uitslag Alanyaspor - Antalyaspor Statistieken Alanyaspor - Antalyaspor Super Lig 2018/2019 Alanyaspor - Antalyaspor wedden Alanyaspor - Antalyaspor gokken Alanyaspor - Antalyaspor Unibet