Nabeschouwing Alanyaspor - Besiktas (0-0) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 18:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Alanyaspor het vrijdag 7 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas.

Via de Alanyaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Besiktas (0-0)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Alanyaspor en Besiktas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Alanyaspor en Besiktas gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alper Ulusoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Besiktas
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
94
113
Gevaarlijke aanvallen
74
86
Passes
373
466
Overtredingen
15
16
Buitenspel
5
4
Corners
7
10
Wissels
3
3
LIVE Alanyaspor - Besiktas 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Yalçın Beşiktaş
9' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Djalma Alanyaspor
34' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Pektemek Beşiktaş
49' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
61' Wissel Beşiktaş Wissel Vágner Love voor M. Pektemek Beşiktaş
72' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor G. Yalçın Beşiktaş
83' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor D. Toköz Beşiktaş
83' Wissel Alanyaspor Wissel L. Villafáñez voor Djalma Alanyaspor
91' Wissel Alanyaspor Wissel Bobô voor P. Cissé Alanyaspor
92' Wissel Alanyaspor Wissel H. Ayaroğlu voor E. Karaca Alanyaspor
93' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Villafáñez Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Besiktas
Opstellingen Alanyaspor - Besiktas
De opstellingen van Alanyaspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Şenol Güneş
Wissels Besiktas
# Speler Pos.
97 Utku Yuvakuran K
29 Tolga Zengin K
14 Fatih Aksoy V
13 Atiba Hutchinson M
10 Oğuzhan Özyakup M
55 Gökhan Töre M
95 Cyle Larin A
99 Vágner Silva de Souza A
Voorbeschouwing Alanyaspor - Besiktas

Alanyaspor en Besiktas treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 4 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Alanyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 0
Winst Besiktas 4
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 13e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Alanyaspor - Besiktas Opstelling Alanyaspor Opstelling Besiktas Live Alanyaspor - Besiktas Live Alanyaspor - Besiktas kijken Alanyaspor - Besiktas kijken Live Alanyaspor - Besiktas stream Alanyaspor - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Besiktas Uitslag Alanyaspor - Besiktas Statistieken Alanyaspor - Besiktas Super Lig 2018/2019 Alanyaspor - Besiktas wedden Alanyaspor - Besiktas gokken Alanyaspor - Besiktas Unibet