Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe (1-0) || Super Lig

Zondag 21 april 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Alanyaspor het zondag 21 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboga geëindigd in een 1-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door E. Karaca, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Alanyaspor dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Alanyaspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Fenerbahçe
Goals
1
0
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
25
7
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
115
114
Gevaarlijke aanvallen
88
59
Passes
361
436
Overtredingen
12
14
Buitenspel
5
2
Corners
10
4
Wissels
3
3
LIVE Alanyaspor - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İ. Köybaşı Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Çiftpınar voor S. Aziz Fenerbahçe
57' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Karaca met assist van L. Villafáñez Alanyaspor 1-0
60' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Frey voor İ. Köybaşı Fenerbahçe
69' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor T. Arslan Fenerbahçe
92' Wissel Alanyaspor Wissel T. Yalçıner voor L. Villafáñez Alanyaspor
93' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernándes voor Djalma Alanyaspor
95' Wissel Alanyaspor Wissel H. Ayaroğlu voor E. Karaca Alanyaspor
Opstellingen Alanyaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Alanyaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Formatie 4-2-3-1
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe

Alanyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboga en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alanyaspor en Fenerbahçe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 0
Winst Fenerbahçe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Alanyaspor - Fenerbahçe Opstelling Alanyaspor Opstelling Fenerbahçe Live Alanyaspor - Fenerbahçe Live Alanyaspor - Fenerbahçe kijken Alanyaspor - Fenerbahçe kijken Live Alanyaspor - Fenerbahçe stream Alanyaspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Fenerbahçe Uitslag Alanyaspor - Fenerbahçe Statistieken Alanyaspor - Fenerbahçe Super Lig 2018/2019 Alanyaspor - Fenerbahçe wedden Alanyaspor - Fenerbahçe gokken Alanyaspor - Fenerbahçe Unibet