Nabeschouwing Alanyaspor - Rizespor (1-1) || Super Lig

Zondag 19 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Alanyaspor het zondag 19 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Stadyumu in Alanya.

Via de Alanyaspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Rizespor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Alanyaspor en Rizespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door P. Cissé, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van V. Muriqi in de 64e minuut zorgde er even later voor dat Rizespor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Rizespor
Goals
1
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
16
12
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
75
89
Gevaarlijke aanvallen
73
69
Passes
327
491
Overtredingen
14
17
Buitenspel
1
4
Corners
5
6
Wissels
3
3
LIVE Alanyaspor - Rizespor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cissé met assist van L. Villafáñez Alanyaspor 1-0
24' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Gülselam Alanyaspor
29' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor O. Tufan Alanyaspor
63' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernándes voor Djalma Alanyaspor
64' Penalty Rizespor Penalty V. Muriqi Rizespor 1-1
72' Wissel Alanyaspor Wissel H. Ayaroğlu voor E. Karaca Alanyaspor
77' Wissel Alanyaspor Wissel J. Obi voor O. Tufan Alanyaspor
82' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Aberhoune Rizespor
84' Wissel Rizespor Wissel D. Petrucci voor A. Okechukwu Rizespor
84' Wissel Rizespor Wissel M. Saymak voor A. Chahechouhe Rizespor
88' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Villafáñez Alanyaspor
89' Wissel Rizespor Wissel K. Altınay voor M. Moroziuk Rizespor
Opstellingen Alanyaspor - Rizespor
De opstellingen van Alanyaspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Okan Buruk
Voorbeschouwing Alanyaspor - Rizespor

Alanyaspor en Rizespor treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alanyaspor en Rizespor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 0
Winst Rizespor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 8e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Alanyaspor - Rizespor Opstelling Alanyaspor Opstelling Rizespor Live Alanyaspor - Rizespor Live Alanyaspor - Rizespor kijken Alanyaspor - Rizespor kijken Live Alanyaspor - Rizespor stream Alanyaspor - Rizespor Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Rizespor Uitslag Alanyaspor - Rizespor Statistieken Alanyaspor - Rizespor Super Lig 2018/2019 Alanyaspor - Rizespor wedden Alanyaspor - Rizespor gokken Alanyaspor - Rizespor Unibet