Nabeschouwing Ankaragücü - Besiktas (1-4) || Super Lig

Zaterdag 24 november 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig neemt Ankaragücü het zaterdag 24 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Ankaragücü - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Besiktas (1-4)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-4 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Ljajić, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pektemek op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee G. Yalçın zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed M. El Kabir iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ankaragücü werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist O. Özyakup namens Beşiktaş de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mete Kalkavan bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Besiktas.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - Besiktas
Goals
1
4
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
15
15
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
100
117
Gevaarlijke aanvallen
80
84
Passes
362
394
Overtredingen
18
15
Buitenspel
1
1
Corners
4
5
Wissels
2
3
LIVE Ankaragücü - Besiktas 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Ljajić met assist van M. Pektemek Beşiktaş 0-1
27' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt M. Pektemek met assist van G. Yalçın Beşiktaş 0-2
40' Wissel Beşiktaş Wissel F. Aksoy voor G. Gönül Beşiktaş
44' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalçın met assist van A. Ljajić Beşiktaş 0-3
46' Wissel Ankaragücü Wissel A. Cerci voor K. Özer Ankaragücü
52' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Uysal Beşiktaş
57' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor R. Faty Ankaragücü
61' Wissel Ankaragücü Wissel T. Moulin voor E. Özgenç Ankaragücü
73' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor G. Yalçın Beşiktaş
79' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor A. Kubalas Ankaragücü
79' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor A. Ljajić Beşiktaş
86' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt M. El Kabir met assist van A. Cerci Ankaragücü 1-3
88' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt O. Özyakup met assist van D. Toköz Beşiktaş 1-4
90' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Larin Beşiktaş
Opstellingen Ankaragücü - Besiktas
De opstellingen van Ankaragücü en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach
Wissels Besiktas
# Speler Pos.
97 Utku Yuvakuran K
29 Tolga Zengin K
6 Gary Alexis Medel Soto V
14 Fatih Aksoy V
10 Oğuzhan Özyakup M
95 Cyle Larin A
99 Vágner Silva de Souza A
Voorbeschouwing Ankaragücü - Besiktas

Ankaragücü en Besiktas treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ankaragücü en Besiktas elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Ankaragücü 0
Winst Besiktas 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 6e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Ankaragücü - Besiktas Opstelling Ankaragücü Opstelling Besiktas Live Ankaragücü - Besiktas Live Ankaragücü - Besiktas kijken Ankaragücü - Besiktas kijken Live Ankaragücü - Besiktas stream Ankaragücü - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Ankaragücü - Besiktas Uitslag Ankaragücü - Besiktas Statistieken Ankaragücü - Besiktas Super Lig 2018/2019 Ankaragücü - Besiktas wedden Ankaragücü - Besiktas gokken Ankaragücü - Besiktas Unibet