Nabeschouwing Ankaragücü - Rizespor (2-2) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Ankaragücü het zaterdag 4 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Ankaragücü - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Rizespor (2-2)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Ankaragücü en Rizespor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door D. Melnjak, waarmee Rizespor met 0-1 de leiding nam. Ankaragücü kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van İ. Parlak, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette M. Pazdan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ankaragücü de leiding in de wedstrijd nam.

V. Muriqi zette Rizespor even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Suat Arslanboğa toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ankaragücü - Rizespor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Ankaragücü Wissel T. Moulin voor W. Moke Abro Ankaragücü
14' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Çağıran Rizespor
19' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor T. Boyd Ankaragücü
26' Doelpunt Rizespor Doelpunt D. Melnjak met assist van M. Çağıran Rizespor 0-1
51' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor M. Sak Ankaragücü
54' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor C. Awaziem Rizespor
57' Wissel Ankaragücü Wissel İ. Parlak voor M. Sak Ankaragücü
58' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor C. Karayel Ankaragücü
59' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt İ. Parlak met assist van H. Sacko Ankaragücü 1-1
67' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor M. Saadane M. Saymak Ankaragücü
67' Wissel Rizespor Wissel T. Moulin voor Rizespor
74' Wissel Rizespor Wissel A. Umar voor M. Çağıran Rizespor
75' Wissel Ankaragücü Wissel Z. Sadaev voor D. Orgill Ankaragücü
84' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt M. Pazdan met assist van H. Canteros Ankaragücü 2-1
90' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor S. Ağçay Ankaragücü
91' Penalty Rizespor Penalty V. Muriqi Rizespor 2-2
92' Wissel Rizespor Wissel A. Durak voor Rick Boldrin Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Rizespor
Opstellingen Ankaragücü - Rizespor
De opstellingen van Ankaragücü en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.