Nabeschouwing Antalyaspor - Galatasaray (0-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Antalyaspor het zaterdag 6 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Terrein Aachenenstrasse (Bullange) in Bullange.

Via de Antalyaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Galatasaray (0-1)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 0-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door R. Donk, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Galatasaray dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Galatasaray de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Antalyaspor - Galatasaray 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Maicon Antalyaspor
41' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Gümüş Galatasaray
47' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Belhanda Galatasaray
62' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor Garry Rodrigues Galatasaray
68' Wissel Antalyaspor Wissel H. Alpsoy voor D. Sinik Antalyaspor
73' Wissel Antalyaspor Wissel Danilo voor Y. Kurtuluş Antalyaspor
76' Wissel Galatasaray Wissel Maicon voor Y. Belhanda Galatasaray
85' Wissel Galatasaray Wissel R. Donk voor H. Onyekuru Galatasaray
87' Doelpunt Galatasaray Doelpunt R. Donk met assist van Mariano Galatasaray 0-1
91' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Fernando Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Galatasaray
Opstellingen Antalyaspor - Galatasaray
De opstellingen van Antalyaspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Antalyaspor - Galatasaray

Antalyaspor en Galatasaray treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 12 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 8 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Antalyaspor. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 4
Winst Galatasaray 8
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 5e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 1e plaats.