Nabeschouwing Antalyaspor - Kayserispor (0-0) || Super Lig

Zaterdag 19 januari 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig neemt Antalyaspor het zaterdag 19 januari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Antalyaspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Kayserispor (0-0)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Antalyaspor en Kayserispor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Antalyaspor en Kayserispor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Kayserispor kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Özgür Yankaya niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Kayserispor
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
3
20
Schoten op doel
0
5
Aanvallen
100
121
Gevaarlijke aanvallen
52
87
Passes
382
492
Overtredingen
13
13
Buitenspel
4
1
Corners
2
6
Wissels
2
2
LIVE Antalyaspor - Kayserispor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
57' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Ş. Çinaz Kayserispor
62' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor M. Erdinç Antalyaspor
66' Wissel Kayserispor Wissel A. Kravets voor U. Bulut Kayserispor
82' Wissel Antalyaspor Wissel Charles voor D. Sinik Antalyaspor
86' Wissel Kayserispor Wissel B. Başacıkoğlu voor T. Chery Kayserispor
Opstellingen Antalyaspor - Kayserispor
De opstellingen van Antalyaspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bülent Korkmaz
Formatie 4-4-1-1
Coach Hikmet Karaman
Voorbeschouwing Antalyaspor - Kayserispor

Antalyaspor en Kayserispor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Özgür Yankaya en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antalyaspor en Kayserispor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 0
Winst Kayserispor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 8e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Antalyaspor - Kayserispor Opstelling Antalyaspor Opstelling Kayserispor Live Antalyaspor - Kayserispor Live Antalyaspor - Kayserispor kijken Antalyaspor - Kayserispor kijken Live Antalyaspor - Kayserispor stream Antalyaspor - Kayserispor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Kayserispor Uitslag Antalyaspor - Kayserispor Statistieken Antalyaspor - Kayserispor Super Lig 2018/2019 Antalyaspor - Kayserispor wedden Antalyaspor - Kayserispor gokken Antalyaspor - Kayserispor Unibet