Nabeschouwing Antalyaspor - Yeni Malatyaspor (3-0) || Super Lig

Zaterdag 18 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Antalyaspor het zaterdag 18 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Yeni Malatyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 3-0 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor T. Bifouma van Yeni Malatyaspor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 30e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het H. Alpsoy die Antalyaspor op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Antalyaspor via een goal van M. Erdinç in de 55e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 65e minuut volgde een derde treffer van Antalyaspor, waarmee M. Erdinç zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arda Kardeşler, waardoor Antalyaspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Yeni Malatyaspor
Goals
3
0
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
67
66
Gevaarlijke aanvallen
51
51
Passes
406
340
Overtredingen
16
13
Buitenspel
1
3
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Antalyaspor - Yeni Malatyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor T. Bifouma Yeni Malatyaspor
30' Tweede gele kaart Yeni Malatyaspor Tweede gele kaart voor T. Bifouma Yeni Malatyaspor
46' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Alpsoy met assist van Chico Antalyaspor 1-0
55' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Erdinç met assist van H. Alpsoy Antalyaspor 2-0
60' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor A. Büyük Yeni Malatyaspor
61' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Ö. Şişmanoğlu voor D. Aleksić Yeni Malatyaspor
64' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Chico Antalyaspor
65' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Erdinç met assist van Amilton Antalyaspor 3-0
70' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Ö. Şişmanoğlu Yeni Malatyaspor
72' Wissel Antalyaspor Wissel T. Çamdal voor O. Celustka Antalyaspor
74' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Diego Ângelo Yeni Malatyaspor
74' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor M. Yıldırım Antalyaspor
81' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Yalçın voor Guilherme Yeni Malatyaspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel E. Vardar voor D. Sinik Antalyaspor
91' Wissel Antalyaspor Wissel S. Yatağan voor M. Erdinç Antalyaspor
Opstellingen Antalyaspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Antalyaspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ali Ravci
Voorbeschouwing Antalyaspor - Yeni Malatyaspor

Antalyaspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antalyaspor en Yeni Malatyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 0
Winst Yeni Malatyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 8e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Opstelling Antalyaspor Opstelling Yeni Malatyaspor Live Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Live Antalyaspor - Yeni Malatyaspor kijken Antalyaspor - Yeni Malatyaspor kijken Live Antalyaspor - Yeni Malatyaspor stream Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Uitslag Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Statistieken Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Super Lig 2018/2019 Antalyaspor - Yeni Malatyaspor wedden Antalyaspor - Yeni Malatyaspor gokken Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Unibet