Nabeschouwing BB Erzurumspor - Bursaspor (2-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt BB Erzurumspor het zaterdag 4 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazım Karabekir Stadyumu in Erzurum.

Via de BB Erzurumspor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BB Erzurumspor - Bursaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen BB Erzurumspor en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 2-0 overwinning voor BB Erzurumspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door S. Eduok, waarmee BB Erzurumspor met 1-0 de leiding nam. BB Erzurumspor vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Arslan op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor BB Erzurumspor.

LIVE BB Erzurumspor - Bursaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BB Erzurumspor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor P. Kanstrup BB Erzurumspor
49' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor E. Başsan BB Erzurumspor
63' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor H. Saivet Bursaspor
65' Wissel Bursaspor Wissel F. Soyalp voor H. Saivet Bursaspor
66' Wissel Bursaspor Wissel K. Kanatsızkuş voor D. Sakho Bursaspor
67' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor T. Ünlü BB Erzurumspor
71' Wissel BB Erzurumspor Wissel K. Opseth voor M. Koné BB Erzurumspor
76' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt S. Eduok met assist van K. Opseth BB Erzurumspor 1-0
79' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Y. Erdoğan Bursaspor
84' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt H. Arslan met assist van S. Eduok BB Erzurumspor 2-0
84' Wissel Bursaspor Wissel U. Nayir voor U. Meraş Bursaspor
88' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Tshabalala voor T. Antalyalı BB Erzurumspor
91' Wissel BB Erzurumspor Wissel J. Ščuk voor E. Başsan BB Erzurumspor
Video hoogtepunten en samenvatting BB Erzurumspor - Bursaspor
Opstellingen BB Erzurumspor - Bursaspor
De opstellingen van BB Erzurumspor en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BB Erzurumspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hamza Hamzaoğlu
Voorbeschouwing BB Erzurumspor - Bursaspor

BB Erzurumspor en Bursaspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen BB Erzurumspor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van BB Erzurumspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor BB Erzurumspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst BB Erzurumspor 0
Winst Bursaspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel BB Erzurumspor op een 17e positie staat, terwijl we Bursaspor terugvinden op de 15e plaats.