Nabeschouwing BB Erzurumspor - Fenerbahçe (0-1) || Super Lig 2018/2019

Maandag 20 mei 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt BB Erzurumspor het maandag 20 mei 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazım Karabekir Stadyumu in Erzurum.

Via de BB Erzurumspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BB Erzurumspor - Fenerbahçe (0-1)

Het Super Lig duel tussen BB Erzurumspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 59 minuten. V. Moses maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fenerbahçe vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Fenerbahçe uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE BB Erzurumspor - Fenerbahçe 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BB Erzurumspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor İ. Akdağ BB Erzurumspor
18' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Valbuena Fenerbahçe
25' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Moses voor M. Valbuena Fenerbahçe
43' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor H. Arslan BB Erzurumspor
43' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor T. Arslan Fenerbahçe
58' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor I. Šehić BB Erzurumspor
59' Penalty Fenerbahçe Penalty V. Moses Fenerbahçe 0-1
65' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Tshabalala voor İ. Akdağ BB Erzurumspor
65' Wissel BB Erzurumspor Wissel K. Opseth voor S. Eduok BB Erzurumspor
69' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Škrtel Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Ayew voor Soldado Fenerbahçe
71' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
80' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor M. Zajc Fenerbahçe
87' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. Tekin Fenerbahçe
88' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor T. Ünlü BB Erzurumspor
Video hoogtepunten en samenvatting BB Erzurumspor - Fenerbahçe
Opstellingen BB Erzurumspor - Fenerbahçe
De opstellingen van BB Erzurumspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BB Erzurumspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.