Nabeschouwing BB Erzurumspor - Kasımpaşa (1-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 12:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt BB Erzurumspor het zaterdag 27 oktober 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazım Karabekir Stadyumu in Erzurum.

Via de BB Erzurumspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BB Erzurumspor - Kasımpaşa (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen BB Erzurumspor en Kasımpaşa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door L. Gör, waarmee BB Erzurumspor met 1-0 de leiding nam. In de 77e minuut kreeg E. Korkmaz van BB Erzurumspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor BB Erzurumspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Kasımpaşa vervolgens op 1-1. Het was M. Diagne die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

Kasımpaşa kreeg een penalty toegewezen in de 86e minuut, die werd genomen door M. Diagne. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE BB Erzurumspor - Kasımpaşa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BB Erzurumspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel BB Erzurumspor Wissel R. Munsy voor G. Sunu BB Erzurumspor
40' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt L. Gör met assist van E. Başsan BB Erzurumspor 1-0
42' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor E. Korkmaz BB Erzurumspor
42' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Diagne Kasımpaşa
52' Wissel Kasımpaşa Wissel O. Ural voor O. Veigneau Kasımpaşa
62' Wissel Kasımpaşa Wissel F. Koita voor T. Serbest Kasımpaşa
67' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor Ö. Hurmacı BB Erzurumspor
73' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Tshabalala voor E. Başsan BB Erzurumspor
77' Tweede gele kaart BB Erzurumspor Tweede gele kaart voor E. Korkmaz BB Erzurumspor
79' Penalty Kasımpaşa Penalty M. Diagne Kasımpaşa 1-1
80' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Acka voor S. Tshabalala BB Erzurumspor
85' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor S. Acka BB Erzurumspor
86' Penalty gemist Kasımpaşa Penalty gemist M. Diagne Kasımpaşa
90' Wissel Kasımpaşa Wissel İ. Depe voor S. Eduok Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting BB Erzurumspor - Kasımpaşa
Opstellingen BB Erzurumspor - Kasımpaşa
De opstellingen van BB Erzurumspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BB Erzurumspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing BB Erzurumspor - Kasımpaşa

BB Erzurumspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat BB Erzurumspor en Kasımpaşa elkaar treffen in de Super Lig.

Winst BB Erzurumspor 0
Winst Kasımpaşa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel BB Erzurumspor op een 17e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 3e plaats.