Nabeschouwing Besiktas - Trabzonspor (2-2) || Super Lig

Zondag 16 december 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig neemt Besiktas het zondag 16 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Besiktas - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Trabzonspor (2-2)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Besiktas en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door H. Rodallega, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Nwakaeme op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van O. Onazi zorgde ervoor dat Beşiktaş in de 58e minuut op 1-2 kwam te staan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Beşiktaş nadat M. Pektemek in de 97e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Trabzonspor
Goals
2
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
8
7
Aanvallen
107
105
Gevaarlijke aanvallen
95
78
Passes
459
296
Overtredingen
16
14
Buitenspel
2
0
Corners
10
8
Wissels
3
3
LIVE Besiktas - Trabzonspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Toköz Beşiktaş
46' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega met assist van J. Sosa Trabzonspor 0-1
46' Wissel Beşiktaş Wissel G. Gönül voor N. Uysal Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel C. Erkin voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
47' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van O. Onazi Trabzonspor 0-2
58' Eigen doelpunt Beşiktaş Eigen doelpunt O. Onazi Beşiktaş 1-2
65' Wissel Trabzonspor Wissel B. Artarslan voor J. Sosa Trabzonspor
74' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor A. Nwakaeme Trabzonspor
77' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Ljajić Beşiktaş
78' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
82' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor G. Yalçın Beşiktaş
84' Wissel Trabzonspor Wissel V. Amiri voor Y. Yazıcı Trabzonspor
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor João Pereira Trabzonspor
97' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt M. Pektemek Beşiktaş 2-2
Opstellingen Besiktas - Trabzonspor
De opstellingen van Besiktas en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Şenol Güneş
Voorbeschouwing Besiktas - Trabzonspor

Besiktas en Trabzonspor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Trabzonspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 0
Winst Trabzonspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 6e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Besiktas - Trabzonspor Opstelling Besiktas Opstelling Trabzonspor Live Besiktas - Trabzonspor Live Besiktas - Trabzonspor kijken Besiktas - Trabzonspor kijken Live Besiktas - Trabzonspor stream Besiktas - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Trabzonspor Uitslag Besiktas - Trabzonspor Statistieken Besiktas - Trabzonspor Super Lig 2018/2019 Besiktas - Trabzonspor wedden Besiktas - Trabzonspor gokken Besiktas - Trabzonspor Unibet