Nabeschouwing Bursaspor - Fenerbahçe (1-1) || Super Lig

Maandag 21 januari 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Bursaspor het maandag 21 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Bursaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Fenerbahçe (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Bursaspor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Soldado, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Bursaspor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk A. Kara die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Bursaspor - Fenerbahçe
Goals
1
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
91
83
Gevaarlijke aanvallen
61
41
Passes
437
341
Overtredingen
17
18
Buitenspel
1
3
Corners
3
7
Wissels
3
2
LIVE Bursaspor - Fenerbahçe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Soldado met assist van M. Isla Fenerbahçe 0-1
29' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor B. Yardımcı Bursaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel Allano voor H. Saivet Bursaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel Y. Erdoğan voor I. Latovlevici Bursaspor
57' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Soldado Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Valbuena voor M. Ekici Fenerbahçe
65' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Y. Erdoğan Bursaspor
69' Wissel Bursaspor Wissel D. Sakho voor T. Torun Bursaspor
77' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Frey voor Soldado Fenerbahçe
81' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Kara Bursaspor
81' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Dirar Fenerbahçe
90' Doelpunt Bursaspor Doelpunt A. Kara met assist van D. Sakho Bursaspor 1-1
95' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor U. Nayir Bursaspor
Opstellingen Bursaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Bursaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bursaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Samet Aybaba
Voorbeschouwing Bursaspor - Fenerbahçe

Bursaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bursaspor en Fenerbahçe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Bursaspor 0
Winst Fenerbahçe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 11e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Bursaspor - Fenerbahçe Opstelling Bursaspor Opstelling Fenerbahçe Live Bursaspor - Fenerbahçe Live Bursaspor - Fenerbahçe kijken Bursaspor - Fenerbahçe kijken Live Bursaspor - Fenerbahçe stream Bursaspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Bursaspor - Fenerbahçe Uitslag Bursaspor - Fenerbahçe Statistieken Bursaspor - Fenerbahçe Super Lig 2018/2019 Bursaspor - Fenerbahçe wedden Bursaspor - Fenerbahçe gokken Bursaspor - Fenerbahçe Unibet