LIVE Bursaspor - Fenerbahçe (0-0) || Super Lig

Maandag 21 januari 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Bursaspor het maandag 21 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Bursaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Bursaspor Gelijk Winst Fenerbahçe
2.7x inzet 3.1x inzet 2.6x inzet
LIVE Bursaspor - Fenerbahçe 0-0

Vanaf maandag 21 januari 2019 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Bursaspor - Fenerbahçe volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 uur, 7 minuten en 10 seconden.

Opstellingen Bursaspor - Fenerbahçe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bursaspor - Fenerbahçe

Bursaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bursaspor en Fenerbahçe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Bursaspor 0
Winst Fenerbahçe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 11e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Bursaspor - Fenerbahçe Opstelling Bursaspor Opstelling Fenerbahçe Live Bursaspor - Fenerbahçe Live Bursaspor - Fenerbahçe kijken Bursaspor - Fenerbahçe kijken Live Bursaspor - Fenerbahçe stream Bursaspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Bursaspor - Fenerbahçe Uitslag Bursaspor - Fenerbahçe Statistieken Bursaspor - Fenerbahçe Super Lig 2018/2019 Bursaspor - Fenerbahçe wedden Bursaspor - Fenerbahçe gokken Bursaspor - Fenerbahçe Unibet